Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SPAR gaat samenwerking aan met thuisbezorgd.nl

14 april 2022

spar

SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Thuisbezorgd.nl biedt SPAR nu extra een breed assortiment aan van ruim 1.000 geselecteerde producten. Van brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden. De boodschappen worden bezorgd vanuit 20 SPAR-winkels door het hele land en na een succesvolle lancering volgen andere SPAR-winkels volgen. Het aangeboden assortiment benadrukt de visie van SPAR; het samenbrengen van foodservice- dat al werd aangeboden op het platform- en foodretail.

In de aangescherpte strategie van SPAR is er maximale focus op gemak voor de klant. Groot onderdeel hiervan is ook online gemak. De online propositie van SPAR wordt doorontwikkeld om naadloos aan te sluiten op het concept van gemakswinkel. De eerste pilots op dit gebied zijn inmiddels ook al gestart met Deliveroo en MAAS International.

“Het is de ambitie van SPAR om King of Convenience te worden. Om er te voor zijn op elke plek, op elk moment, wie je ook bent. Dichtbij, met verrassend, lekkere en gezonde producten in een gastvrije en betrokken omgeving. We blijven SPAR die we sinds 1932 zijn, maar sterk geëvolueerd. In een wereld waar de traditionele out of home markt versmelt met het retailkanaal en waar de digitalisering met de opkomst van maaltijdbezorgers en flitsbezorgers een steeds grotere rol speelt,” zegt John van der Ent, Algemeen Directeur SPAR Nederland.

“We werken al jaren samen met SPAR, zo bieden we bijvoorbeeld ook al drankjes en broodjes van The Tosti Club aan. Het was vanzelfsprekend om met hen in zee te gaan en hun operationele expertise en schaal met Thuisbezorgd.nl te combineren. Samen maken we het voor consumenten nog makkelijker om boodschappen te bestellen via de app van Thuisbezorgd.nl,” zegt Gijs Weterings, Country Manager van Thuisbezorgd.nl

Ontvang gratis meer informatie over SPAR

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

SPAR

×