Spar en Attent winkels zijn het middelpunt van de buurt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Op 24 september viert Nederland voor de zesde keer Nationale Burendag. Deze dag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en heeft dit jaar als thema ‘Koppen bij elkaar’. Dit initiatief past perfect bij de sociale functie die Spar en Attent winkels in de buurt vervullen. De winkels zijn dan ook het middelpunt van de buurt op de feestelijke dag.

Spar Holding B.V. is in het kader van Burendag een samenwerking aangegaan met Douwe Egberts. Vanuit het Holdingkantoor hebben alle Spar winkels een promotiepakket ontvangen waarmee ze de winkel feestelijk kunnen versieren. De winkel die de leukste activiteiten organiseert en de mooiste aankleding in de winkel heeft, wint een prijs voor het gehele team; een rondleiding bij Douwe Egberts en een barista workshop.

Deze week ontvangen klanten van Spar* en Attent een gratis Burendag mok bij 2 pakken DE koffie Aroma Rood (250 gram). Volgende week (wk 38) zit er een speciale kortingsbon in de weekfolder van Spar*. Hiermee krijgen klanten € 0,50 korting op een ambachtelijke Roomboter Appeltaart.

*M.u.v. de city stores, zie www.spar.nl

dinsdag 20 september 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.