Spar gaat samenwerking aan met Cruyff Foundation

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Spar wil graag een gezonde leefstijl promoten bij hun klanten en kinderen. De buurtsupermarktformule is onder andere sponsor van het Europees Kampioenschap Atletiek in Amsterdam dat in juli wordt gehouden. Ook is Spar een samenwerking aangegaan met Johan Cruyff Foundation.

Tijdens de campagneweken maken de kinderen kans op een deelname aan de Johan Cruyff Zevenkamp in hun regio. Het doel van de franchiseformule is om de jonge klanten meer te laten bewegen en sporten in aanloop naar het EK Atletiek.

“Met de samenwerking met de Cruyff Foundation en ons hoofdsponsorschap van het EK Atletiek gaan we een sportieve zomer tegemoet. We zullen ook nog andere lokale activiteiten gaan ontplooien om meer mensen dat sportieve gevoel mee te geven en daadwerkelijk aan het bewegen te krijgen”, aldus commercieel directeur van de formule, Susanne Kroon. “Naast dat we kinderen laten deelnemen aan de zevenkampen van de Cruyff Foundation, doneren we samen met onze leveranciers aan ‘Schoolplein14’. Dit is een project dat op initiatief van Johan Cruijff is opgezet om kinderen uit te dagen meer te gaan sporten. Johan Cruijff vond dat buitenspelen een vak op school zou moeten zijn en dat onderschrijf ik van harte. Ook gezonde voeding past bij een gezondere leefstijl en daar ligt voor ons nog een taak met informatievoorziening.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.