SPAR heropent vestiging in Den Haag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SPAR verplaatst City

Franchiseformule SPAR heropent SPAR Angela aan het Stuyvesantplein in Den Haag. De vestiging is verbouwd naar het vernieuwde concept SPAR 3.0 en is op donderdag 1 juni jl geopend.  Het was een opening met feestelijke activiteiten. De vestiging werd geopend door stadsdeeldirecteur Lilianne Blankwaard en door televisiepresentator Sjaak Bral.

Bij de SPAR Angela vestiging kan men naast boodschappen doen, ook gebruik maken van de fotoservice, bezorgservice en een maaltijdservice. Daarnaast bevindt zich in de vestiging ook een Post NL-servicepunt. De feestelijke activiteiten zullen van 1 tot en met 3 juni duren. Hierbij kunnen kinderen op het Stuyvesantplein spelen op de springkussen, elkaar schminken, haren vlechten, nagels lakken en limonade drinken.

Commercieel directeur Susanne Kroon van SPAR over SPAR 3.0: “De markt en het consumentengedrag verandert en daar spelen we met deze verbouwingen op in. We maken onze winkels zo klaar voor de toekomst. Ook het assortiment wordt aangescherpt, de focus ligt in de gemoderniseerde winkels op vers en stralen dat ook uit. Dat maakt SPAR anno 2017 levendiger dan ooit.”

Ook uw eigen SPAR vestiging openen? Klik hier voor meer informatie

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.