Spar in actie voor 3FM Serious Request in Breda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Spar komt deze week in actie voor 3FM Serious Request. Op de Grote Markt in Breda verkopen Spar medewerkers warme chocolademelk.

Spar City Breda is als aanjager betrokken bij de actie. Ondernemer Djordy de Nooijer: “Bij Spar vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving en goede doelen te ondersteunen. 3FM Serious Request is daar een mooi voorbeeld van. Zo’n evenement in eigen stad, daar willen wij natuurlijk graag onze handen voor uit de mouwen steken. Achter de schermen is hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze actie. Zo hebben we honderden liters chocolademelk besteld en een grote groep vrijwilligers bereid gevonden om ons te helpen. We gaan voor een maximale opbrengst én gezelligheid. Het warme gevoel van kerst begint dit jaar letterlijk en figuurlijk op de Grote Markt in Breda!”.

Ook in de Spar City aan de Willemstraat kunnen bezoekers terecht voor voordelige warme chocolademelk. Spar verdubbelt de totale opbrengst die volledig naar het goede doel van Serious Request gaat. Daarnaast wordt het goede doel op het hoofdkantoor van Spar in Waalwijk ook ondersteund. Tijdens de kerstbijeenkomst voor het personeel wordt wijn en chocolademelk verkocht. De opbrengst hiervan gaat ook naar Serious Request.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website