Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SPAR richt talent community op voor potentiële franchisenemers

SPAR wil verder en is een talent community gestart waarbij zij talenten binnen de organisatie de kans bieden ondernemer bij SPAR te worden. Medewerkers die in een SPAR vestiging werken en de ambitie hebben om SPAR (franchise)ondernemer te worden, hebben tijdens een drukbezochte kick-off bijeenkomst op 23 mei alle ins- en outs vernomen over dit nieuwe initiatief.

In deze talent community nemen ook SPAR ondernemers deel die korter dan 3 jaar SPAR ondernemer zijn om talenten te inspireren en van elkaar te laten leren. De eerste kick-off werd afgetrapt met een inspirerend verhaal van Lecyca Curiel over Generatie Z; hoe zij denken maar vooral ook wat dit betekent voor deze mogelijk toekomstige ondernemers.

Na definitieve aanmelding volgt het vervolgprogramma dat bestaat uit 5 bijeenkomsten per jaar. Daarbij zorgt het bestuur van deze talent community (talenten hieruit, aangevuld met 2 SPAR bestuursleden) voor inspirerende en goed georganiseerde bijeenkomsten. Hier ondervinden alle talenten of zij echt ondernemer willen worden. Als dat het geval is dan biedt SPAR nog een extra programma: de SPAR talent monitoring en de SPAR aspirant ondernemers opleiding. Hierbij worden de talenten getoetst en begeleid om zichzelf door te ontwikkelen en daarna ook daadwerkelijk klaar zijn voor het SPAR ondernemerschap. Dit initiatief wordt financieel en met fysieke inspanning ondersteund door SPAR detaillistencoöperatie.

×