Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SPAR University rolt kassaloos concept uit

SPAR University is uitgetest en introduceert als eerste een kassaloos concept in haar winkels: SKIPPEN! Op woensdag 4 april 2018 start SPAR Unversity met het kassaloze concept SKIPPEN in de winkel op de Hogeschool Utrecht (HU). Studenten op de HU kunnen vanaf dan ‘SKIPPEN’ bij SPAR University en betalen zonder tussenkomst van een kassa.

Nadat SPAR University in 2013 startte als eerste winkel in de wereld met 100% self-checkout (geen caissières), is het nu tijd voor de tweede stap in de ontwikkeling van simpel, slim en snel shoppen.

“De ambitie is dat SPAR University aan het einde van 2018 in al haar winkels SKIPPEN heeft uitgerold en daardoor meer blije klanten creëert. Waarom deze stap? Door het introduceren van SKIPPEN, heeft SPAR University meer relevante en dus persoonlijke aankoopdata over haar klanten om slimmere appdeals te maken. Ook kan SPAR University de klant betere informatie geven over wat zij graag willen weten, als bijvoorbeeld allergenen of het aantal calorieën en “SKIP je de wachtrij waardoor je sneller buiten in de zon staat te genieten van je aankoop”, aldus een woordvoerder van SPAR.

×