Spar vergroot landelijke dekking met Spar Online

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Met ingang van donderdag 28 januari sluit franchiseformule Spar opnieuw 14 winkels in Nederland aan bij de webwinkelservice Spar Online. Hierdoor staat het totaal aantal aangesloten supermarkten op 130. Dat is ongeveer de helft van alle Nederlandse filialen van de supermarktketen. Dat maakt RetailDetail vandaag bekend.

Door deze ontwikkeling is het voor steeds meer klanten mogelijk om via Spar Online hun boodschappen te bestellen. Alle artikelen uit Spar-winkels aangesloten bij Spar Online, zijn in de webwinkelomgeving beschikbaar. Na bestelling kunnen de bestelde boodschappen gratis worden opgehaald in de winkel in de buurt. Indien de bestelling meer dan €50 bedraagt, wordt de bestelling ook gratis aan huis afgeleverd. Klanten kunnen ook maaltijden bestellen van de maaltijdservice Eet Smakelijk! die een selectie verse kant-en klaarmaaltijden, soepen, salades en desserts aanbiedt. Hiermee richt Spar zich tot de ouderen die nog zelfstandig wonen, maar niet meer zelf koken.

Spar: “Ervaring leert dat kinderen van ouders in een SPAR dorp of buurt, de boodschappen voor hun vader en/of moeder bestellen – inclusief de Eet Smakelijk! maaltijden – en deze door SPAR laat bezorgen. De toegankelijkheid van deze zorg op afstand wordt met de uitbreiding van 14 SPAR online deelnemers weer wat groter.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.