SPAR verplaatst City Store en verbouwt buurtwinkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SPAR verplaatst City

SPAR City New Babylon opent op donderdag 23 februari a.s. haar deuren op de hoek van Juliana Plein en de Bezuidenhoutseweg. Daarnaast hebben twee buurtwinkels van de franchiseformule in Ballum en Westkapelle een renovatie ondergaan.
SPAR City New Babylon

De eerste stadswinkel in New Babylon, Den Haag was de City Store van SPAR. De focus lag op snelheid en gemak zodat de stadse consument zonder teveel oponthoud boodschappen kon doen. Door de ontwikkelingen die het Centraal Station van Den Haag ondergaan heeft, heeft Spar besloten om de vestiging te verplaatsen voor meer zichtbaarheid.

Buurtwinkel SPAR Ballum en Westkapelle

In Westkapelle en Ballum hebben de buurtwinkels van SPAR een renovatie ondergaan. De vestigingen zijn vernieuwd zodat de winkels er moderner en frisser uit zullen zien.

De SPAR in Ballum heeft een grote make-over ondergaan, Bijna alles in de winkel is vervangen. SPAR heeft nu een “momenten” indeling in plaats van de “standaard” indeling.

Bij SPAR staat gemak voor de klanten voorop. Om aan deze norm te voldoen heeft de franchiseformule flink uitgepakt in de vestiging van Westkapelle. De winkel heeft nu een moderner uitstraling. SPAR Westkapelle bestaat uit een slijterij, bakkerij en een PostNL servicepunt.

SPAR gemak

SPAR zal nog steeds de gebruikelijke SPAR-eigen gemaks elementen blijven aanbieden zoals maaltijdservice etc. Beide vestigingen zullen op woensdag 8 februari a.s. weer open gaan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website