Spar wil dit jaar twintig nieuwe stadswinkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Spar is van plan om dit jaar minimaal 20 nieuwe stadswinkels te openen. De supermarktketen heeft de getekende contracten al klaar liggen, dit liet algemeen directeur van Spar Sjaak Kranendonk weten aan BNR. “Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het ook gaat gebeuren.”

De formule heeft op dit moment circa 30 stadswinkels met de naam ‘Spar City’. Inclusief de 20 nieuwe winkels in 2017 wil de formule dit jaar op 50 vestigingen eindigen. “We doen tegenwoordig steeds meer kleine boodschappen, met een mandje in plaats van de auto. Wij willen er voor die dagelijkse boodschappen zijn”, aldus Kranendonk.

Recentelijk is Spar de samenwerking aangegaan met Texaco, de eerste drie verbouwingen tot Spar Express zullen deze maand beginnen. “Het worden winkels waar je ook kunt tanken in plaats van andersom“, aldus Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR.

Ook wil de formule meer in gaan zetten op dorpswinkels, door deze onder andere van meer diensten te voorzien. Deze winkels krijgen bijvoorbeeld een stomerij, bezorgservice, maaltijdservice en eventueel “in de toekomst bijvoorbeeld een klusjesservice”, aldus de directeur.

Is het franchisen bij Spar iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website