Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express breidt uit in Drenthe

Franchiseformule Spare Rib Express heeft een nieuwe Takeout & Delivery locatie geopend in Meppel. Franchisenemer Roel Vlugt ‘ontsnapt uit de gevangenis’ en begint aan een nieuw avontuur met zijn bezorgrestaurant. Afgelopen zaterdag 6 juli vond de officiële opening van dit 57e Spare Rib Express restaurant plaats.

Na 20 jaar een functie als gevangenisbewaarder te hebben vervuld, wilde Roel een compleet nieuwe uitdaging. Hierbij zocht hij naar een sterke franchiseformule die hem plezier en uitdaging zou bieden. Roel kwam in contact met Spare Rib Express en ontdekte dat dit één van de weinige bezorgformules is, die hoogwaardige vlees – en vismaaltijden met een goede prijs – kwaliteitsverhouding produceert. “Het voelt letterlijk alsof ik ontsnapt ben uit de gevangenis”, vertelt Roel lachend. “Ik ben enorm blij dat ik deze stap gemaakt heb; vrijheid en bezig zijn met lekker eten past mij veel beter.”

De officiële opening van afgelopen zaterdag was een groot succes. Veel omwonenden kwamen af op de proeverij waarbij men kon proeven van de overheerlijke spareribs. Ondanks de enkele buien was het gezellig druk. Spare Rib Express Meppel is gevestigd aan de Woldstraat 67 in het centrum van Meppel.

×