Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express breidt uit in Zeeland

Sinds 2013 is Spare Rib Express Middelburg onderdeel van de food franchise formule. Vorig jaar behaalde het bezorgrestaurant een forse groei en besloot uit te breiden naar Goes. Na jaren vanuit één vestiging in Middelburg te opereren was het voor franchisenemers Jordan en Evelien tijd om een tweede locatie te openen. Zij openden een nieuw bezorgrestaurant in Goes aan de Beukenstraat 4.

Het verzorgingsgebied van Spare Rib Express in Goes bestaat uit een nieuw maar ook bestaand deel wat voorheen werd bezorgd vanuit Middelburg. Ondanks de verkleining van het levergebied in Middelburg, wisten zij de omzet daar verder te laten stijgen met zo’n 26%.De nieuwe locatie in Goes opende ruim boven de begroting, echter speelt de corona pandemie ook een grote rol in. Consumenten bestellen sinds de sluiting van de horeca meer buitenshuis. Een trend die ook zichtbaar is bij diverse andere maaltijdbezorgers.

Spare Rib Express startte in 1992 in Amsterdam als maaltijd-bezorg formule. Inmiddels heeft Spare Rib Expres Franchise binnen de formule diverse winkelconcepten en veel expertise op het gebied van succesvol ondernemen. Spare Rib Express Franchise is een onderscheidende formule in de foodservice branche. Op dit moment telt de formule 70 bezorgrestaurants en staan er nog diverse openingen gepland.

[box]Wil je ook ondernemer worden bij Spare Rib Express? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.[/box]
×