Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Enschede overspoeld met bestellingen na opening

Vorige week opende Spare Rib Express de 52ste Spare Rib Express locatie in Enschede. Uitbaters Erwin en Nicole kwamen in contact met de franchiseformule via vrienden met een Spare Rib Express locatie in Hoorn. Het aanstekelijke succesverhaal van de Hoornse Spare Rib Express ondernemer was voor hen de aanleiding om de mogelijkheden te verkennen.

Na een gesprek op het hoofdkantoor zijn er diverse locaties bekeken en is de knoop doorgehakt om een locatie op te zetten in Enschede. “Uiteindelijk duurde het nog best een tijd voordat we in Enschede konden starten, omdat het vinden van geschikte locaties tegenwoordig steeds lastiger wordt,” aldus Commercieel Manager David Pinedo.

Opening Spare Rib Express Enschede

In het openingsweekend heeft het stel de bestelkanalen voortijdig moeten sluiten omdat ze de grote hoeveelheid orders niet aankonden. “Dit gebeurd vaker bij nieuwe locaties,” zo vertelt Pinedo. “Wij starten al met onze marketingcampagne voordat we openen en in de openingsweek zijn er veel mensen die het toch graag willen uittesten. Daarnaast zijn wij nog steeds erg uniek in Nederland met een gespecialiseerd vlees – en visconcept wat zich primair richt op Takeout & Delivery.”

Spare Rib Express Enschede is gestart met het Takeout & Delivery concept gericht op de avond, maar gaat zich op middellange termijn starten met het Fast Casual Dining concept. Hiermee kunnen ze naar eigen zeggen klanten bedienen met een laagdrempelig menu met een lunch – en avondassortiment.

Spare Rib Express heeft nog veel gebieden beschikbaar in Friesland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

×