Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express groeit in Friesland

Ten tijde van de tweede Corona-golf opende Spare Rib Express een nieuw bezorgrestaurant in Heerenveen. De 2e locatie voor de ambitieuze franchisenemers Sofie en Jurgen van der Linden opende op 1 oktober jl.

Begin 2018 opende broer en zus een Spare Rib Express bezorgrestaurant in Drachten. De gedrevenheid voor ondernemerschap deed hen besluiten het gebied in Friesland effectiever te willen exploiteren en ieder verantwoordelijk te worden voor een eigen restaurant.

Sinds de opening van het bezorgrestaurant in Heerenveen is er een enorme drukte zichtbaar. Tijdens de eerste openingsmaand werd er bij Spare Rib Express Heerenveen een omzet gerealiseerd welke 120% boven de begroting ligt. De openingsdrukte is veroorzaakt door de sluiting van de horeca en door merkbare belangstelling uit het verzorgingsgebied in Heerenveen.

Ondanks een aantal operatoinele uitdagingen tijdens de openingsdrukte zoals een langere levertijd is de locatie inmiddels up and running. De klanttevredenheid neemt toe, wat terug te zien is in Insocial feedback solutions waar de formule mee werkt. Inmiddels scoort het bezorgrestaurant een nette 8.7 op Insocial.

[box] Word jij ondernemer bij Spare Rib Express? Kijk hier voor meer informatie. [/box]
×