Spare Rib Express groeit met 18 procent

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De bestaande vestigingen van franchiseformule Spare Rib Express maakten de eerste zeven maanden van 2017 een groei van maar liefst 18%. Het jaar 2016 werd afgesloten met een omzetgroei van 16% in vergelijking met 2015. Inmiddels heeft de formule 39 locaties in Nederland en één in Duitsland.

Tegelijkertijd ziet Spare Rib Express een toenemende interesse in haar formule bij nieuwe franchisenemers. Op dit moment zijn er bouwtrajecten gaande in Woerden, Hellevoetsluis en Alphen aan den Rijn.  Daarnaast is Spare Rib Express voor negen (nieuwe) franchisenemers actief op zoek naar nieuwe locaties.

“Ongetwijfeld heeft dit te maken met de gunstige franchise voorwaarden van Spare Rib Express. Franchisenemers kunnen bij Spare Rib Express starten met een omzetgarantie. Wij hebben een gefundeerd vertrouwen in de kracht van onze formule én in de groeipotentie van foodmarkt, waardoor wij dit risico durven te nemen”, geeft David Pinedo, commercieel manager van de franchiseformule, aan.

Voor Nederland ziet Spare Rib Express nog groeikansen voor Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Brabant, maar ook in Zeeland hebben zij nog diverse gebieden beschikbaar. Interesse in uw eigen Spare Rib Express? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website