Spare Rib Express introduceert vegetarische productcategorie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het is inmiddels niet meer te onderkennen dat ‘Vega’ een belangrijk element is geworden binnen de Nederlandse foodsector. Deze trend heeft niet zo zeer te maken met het kleine aandeel vegetarische eters, maar meer het de sterke toename van ‘flexitariërs’ (mensen die één/meer dagen geen vlees, vis of vleeswaren eten).

Vega-variant

Spare Rib Express heeft besloten om alle burgers in een vega-variant aan te bieden. “Onze Vegaburgers zijn iets lager in gewicht (120 gram) en lijken qua smaak en structuur veel op een normale rundvleesburger”, aldus een woordvoerder van Spare Rib Express.

Een Vegaburger met ‘bite’

“Wij geloven in een gevarieerd productaanbod voor consumenten en willen hen ook de mogelijkheid bieden om hoogwaardige vleesvrije producten te bestellen. Het productontwikkelingsproces heeft veel tijd in beslag genomen, omdat we een Vegaburger met ‘bite’ zochten en geen groenteburger. Vervolgens hebben we uitgebreid getest op smaak. Ook de combinatie met onze recepturen en ingrediënten speelden hierbij een belangrijke rol”, aldus Spare Rib Express.

Wil jij ondernemer worden bij Spare Rib Express? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.