Spare Rib Express opent 35e filiaal in Deventer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Zaterdag 24 oktober jl. hebben de broers Herbert en Peter Reurink officieel de 35e Spare Rib Express vestiging geopend. Voordat zij besloten franchisenemers te worden, hebben beide broers een café en snackbar gerund.

“Wij zochten naar een sterke foodformule die ons plezier en uitdaging zou bieden op een hoogwaardiger niveau qua maaltijden. We kwamen in contact met Spare Rib Express en ontdekte dat dit één van de weinige bezorgformules is, die hoogwaardige vlees – en vismaaltijden met een goede prijs – kwaliteitverhouding produceert“, laten de broers weten aan Deventerpost.nl

De nieuwe Spare Rib Express winkel is geopend aan de Hondstraat 192 in Deventer op een centraal punt met een hoop traffic, waarvan zij hopen te profiteren in de vorm van afhaalomzet . Klanten kunnen hier spareribs, burgers, kip- en vismaaltijden bestellen. Bovendien is er de mogelijkheid om bestellingen thuis te laten bezorgen, want Spare Rib Express Deventer beschikt over drie bezorgauto’s en een elektrische fiets.

Beide broers hebben het volste vertrouwen in de nieuwe zaak. “Spare Rib Express onderscheidt zich van andere bezorgformules door de ambachtelijke kwaliteit en hoge service. Dit komt tot uiting in de dagverse bereiding, maar bijvoorbeeld ook in het ‘after dinner pakketje’ met een tandenstoker, citroendoekje, servetjes en een pepermuntje. Er is voor iedereen wat wils en ook voor elke portemonnee“, aldus Herbert en Peter.

Tijdens de officiële opening zijn er in totaal zo’n 150 buurtbewoners gratis de spareribs komen proeven. Iedere bezoeker kreeg een waardecheque met 25% korting.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website