Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express opent 60ste bezorgrestaurant

Foodserviceketen Spare Rib Express heeft vorige week alweer het zestigste bezorgrestaurant geopend in Kampen. Overigens is de foodservice formule nog altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Een mijlpaal

De afgelopen maand heeft de franchiseformule bijna elke week wel een een nieuw bezorgrestaurant geopend. Afgelopen woensdag, 9 oktober 2019,  werd zelfs de zestigste locatie geopend. Voor David Pinedo, woordvoerder van Spare Rib Express voelt dat toch wel als een mijlpaal.

“Het is voor ons een groot compliment dat er steeds meer nieuwe ondernemers vertrouwen hebben in onze franchise formule.

Anderzijds vinden we het ook geweldig om te zien dat Christa en Anko van Olst, als bestaande franchisenemers, de stap maken naar het openen van een tweede Takeout & Delivery locatie in Kampen”, aldus Pinedo.

Plannen voor dit jaar

“Dit jaar zullen wij nog een To Go locatie openen in Doetinchem en drie Takeout & Delivery locaties in Hengelo, Alkmaar en Amsterdam Noord. Hiernaast hebben we voor volgend jaar ook al een opening gepland staan en lopen er nog diverse trajecten”, zegt de woordvoerder.

Mogelijkheden voor nieuwe franchisenemers

Overigens zijn er nog ruim voldoende mogelijkheden voor nieuwe franchisenemers in de provincies Limburg, Brabant, Gelderland, Overijsel, Zeeland, Flevoland en Friesland.

Spare Rib Express Kampen is gevestigd tegenover het station aan Burgemeester Van Tuinenplein 4, te Kampen.

×