Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express opent de deuren in Nijkerk

Foodservice keten Spare Rib Express heeft een nieuwe Takeout & Delivery locatie geopend in Nijkerk. Dit is het 58e bezorgrestaurant voor de formule.

Afgelopen woensdag, 18 september 2019, gingen de deuren van een splinternieuw bezorgrestaurant in Nijkerk open. Franchisenemer Kenneth van der Poel begon ooit als maaltijdbezorger bij Spare Rib Express Purmerend en raakte bevriend met de eigenaar van Spare Rib Express ’t Gooi. Al snel ontstond de interesse in de franchiseformule.

Nijkerk

Spare Rib Express Nijkerk is gevestigd aan het Van Reenenpark 39, te Nijkerk. Dit is vlakbij het NS station van Nijkerk en aan de rand van het centrum. “Een prachtige locatie met veel potentie. In en rond Nijkerk merkten we in aanloop naar de opening al veel interesse op vanuit omwonenden. Vragen als ‘Wanneer gaan de deuren open?’ en ‘Vanaf wanneer kunnen we de Spare Ribs bestellen?’ kwamen geregeld binnen”, aldus Kenneth.

“De grand opening van Spare Rib Express Nijkerk vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 . Spare Ribs liefhebbers opgelet, want de opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een smakelijke openingsactie. Onder het genot van een Spare Ribs proeverij kun je het splinternieuwe bezorgrestaurant aan het Van Reenenpark 39 komen bewonderen!”

×