Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express opent tweede vestiging in Rotterdam

Rotterdam heeft in 2014 haar eerste vestiging gekregen van de franchiseformule. Door de toenemende groei van de afgelopen tijd merkte de franchisenemer van Spare Rib Express Rotterdam dat de servicegraad achteruit ging. Als oplossing hiervoor heeft hij besloten nog een Spare Rib Express vestiging in Rotterdam te openen.

Het ging al goed met de vestiging in Rotterdam, over 2019 boekte de Rotterdamse Spare Rib Express locatie nog een omzetgroei van 18%. Maar doordat dankzij het coronavirus de bezorgservice gigantisch gegroeid is merkte de franchisenemer van de Rotterdamse vestiging dat de servicegraad achteruit ging. De oplossing die hij hiervoor bedacht heeft is de opening van een nieuwe vestiging in Rotterdam om zo het gebied effectiever te kunnen exploiteren.

Groei

De groei van de vestiging is niet van de laatste tijd, maar begon al ruim twee jaar geleden toen de Rotterdamse vestiging in 2018 een groei van 15% doormaakte. Het jaar daarop kwam er nog eens een groei van 18% bovenop, waarbij de omzet richting een miljoen steeg. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen heeft de franchisenemer besloten nog een locatie te openen in Rotterdam. Ook denkt hij zelfs al na over de opening van een derde vestiging.

De deuren van de nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid gingen begin mei open. Het pand is gevestigd aan de Berkenwoudestraat 40.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Spare Rib Express? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×