Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express optimaliseert en gaat focussen op To Go concept

Gezien het succes van Spare Rib Express To Go in Groningen en de aanstaande opening van Spare Rib Express Doetinchem en Hoorn, gaat de foodservice formule zich actiever richten op het ‘on the go’ consumptiemoment.

Spare Rib Express Groningen was in 2019 het bezorgrestaurant met de hoogste omzet. Zij hebben afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. We zien echt dat de ‘kruisbestuiving’ tussen de invulling van de consumptiemomenten een enorm synergie effect opleverd. Consumenten bestellen een luxe flaguette na het tanken en bestellen vervolgens vanuit huis één van onze andere gerechten, aldus David Pinedo, Commercial Director van Spare Rib Express.

Ook het interieur van het To Go concept wordt dit jaar vernieuwd. “We hebben recentelijk het interieur van alle formule concepten laten vernieuwen en dit zal, naast het To Go concept, ook tot uiting komen in het Takeout & Delivery concept. Verder hebben we het investeringsmodel van onze formuleconcepten aangepast waardoor we nog hogere eerstejaarsomzetten zullen behalen”, aldus Pinedo.

De opening van Spare Rib Express Doetinchem To Go zal deze maand plaatsvinden. Spare Rib Express Hoorn opent naar verachting in juli op het foodcourt te Zwaag, naast KFC, McDonald’s, De Beren, FEBO en Subway.

Foto: 3D ontwerp Spare Rib Express To Go Doetinchem.

[box]Interesse in het openen van je eigen Spare Rib Express To Go vestiging? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×