Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express organiseert deel twee Multi Store Management Training

Tijdens de tweede Multi Store Management Training van Spare Rib Express lag de focus op het inhoudelijk besturen van meerdere locaties. Daar waar het bij de eerste training het accent op de theorie lag, draaide het nu om de daadwerkelijke toepassing van de managementtheorie- en strategie in de praktijk.

Het was met name het doel om onze franchisenemers zich bewust te laten worden van hun leiderschapsstijl en hoe ze deze nog effectiever konden toepassen in de praktijk. “Er werd onder andere training gegeven in hoe je personeel duidelijke instructies geeft en hoe je hen kunt motiveren. Maar ook in hoe je feedbackgesprekken en evaluatiemomenten op de juiste manier inricht”, vertelt David Pinedo, commercial manager Spare Rib Express.

Tijdens de training kwamen ook verschillende praktijkcases aan bod. “Het is hierbij belangrijk om ervoor te zorgen dat het personeel dezelfde missie deelt en weet waar Spare Rib Express als formule voor staat,” aldus Pinedo. “Vandaar dat wij dit jaar nog meer zullen gaan inzetten op het trainen van de managers op de verschillende locaties.”

 

×