Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express overtreft gestelde doelstellingen

Spare Rib Express heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Hengelo. Met de nieuwe vestiging in Hengelo telt de formule nu 61 bezorgrestaurants. Volgens de keten ‘overtreft de opening de gestelde doelstellingen van 2019’.

“Met een compleet vernieuwde website, nieuwe App, nieuw wagenpark en zo’n beetje elke maand een splinternieuw bezorgrestaurant die de deuren opent, is het niet te missen dat het goed gaat met de premium foodservice keten”, vertelt David Pinedo, woordvoerder Spare Rib Express.

Waar onlangs het 60e bezorgrestaurant opende in Kampen, was het nu aan franchisenemer Alex Fokkink de beurt in Hengelo. “Eigenlijk was het openen van het 60e bezorgrestaurant in 2019 al een mijlpaal. Dat we daar dit jaar ruim overheen gaan is natuurlijk een compliment naar de formule, maar ook naar de franchisenemers”, aldus Pinedo.

“Spare Rib Express wordt een steeds groter begrip binnen de foodservice branche. Zowel onder potentiële franchisenemers als de consument. Dat tezamen met de recente ontwikkelingen maakt dat we nu alweer op 61e locaties zitten en er nog diverse nieuw te openen trajecten lopen”, aldus Pinedo.

Het nieuwe Spare Rib Express bezorgrestaurant is gevestigd aan de Uitslagweg 93-19 te Hengelo, naast Domino’s Pizza.

×