Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Rotterdam weer open na brand

Afgelopen oudejaarsnacht is de vestiging van Spare Rib Express in Rotterdam volledig afgebrand. 23 juli jl. werd de vernieuwde vestiging aan de Jacob van Campenplein weer geopend. De vestiging is volledig opgeknapt op basis van het nieuwe Spare Rib Express winkelconcept.

Na de zware klap van de brand, is Edo Yoeganaiew, franchisenemer van deze vestiging, er weer klaar voor. Komende maand gaat Edo een feestelijke opening organiseren, waarbij iedereen in de openingsweek met 25% korting mag komen afhalen. Ook zal er hierbij een proeverij worden georganiseerd, waarbij consumenten gratis spareribs mogen komen proeven.

David Pinedo, Commercieel Manager van Spare Rib Express, is blij dat de vestiging weer open is. “We zijn blij dat we Edo hebben kunnen helpen. We hebben hem in samenwerking met de architect begeleid met het nieuwbouwproces. Daarnaast hebben wij Edo geadviseerd met betrekking tot de reactivatie van zijn bestaande klanten en een marketingcampagne opgesteld om de omzet weer richting het oude niveau te brengen,” aldus Pinedo tegenover De Nationale Franchisegids.

De vestiging ligt schuin tegenover supermarkt Coop die veel traffic genereert, iets waar de franchisenemer van hoopt te kunnen profiteren.