Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express start samenwerking met SVO Vakopleiding Food

Spare Rib Express is een samenwerking gestart met SVO Vakopleiding Food om diverse opleidingstrajecten aan te gaan bieden aan personeel. Deze opleidingstrajecten worden aangeboden op MBO niveau 2, 3 en 4.

De opleidingstrajecten

De opleidingstracten zijn: Medewerker fastserve, 1e Medewerker fastserve en Bedrijfsleider Fastserve. Het betreffen gekwalificeerde beroepsopleidende leerwegen voor werknemers die een toekomst zien in de foodwereld.

Binden van personeel

Commercieel Manager David Pinedo vertelt. “Wij proberen op deze wijze werknemers voor langere termijn aan ons te binden en de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen binnen Spare Rib Express. Je kunt als werknemer starten als Medewerker Fastserve en jezelf opwerken tot Bedrijfsleider Fastserve. Aan toekomstig Bedrijfsleiders Fastserve die hun functie optimaal conform de SRE functie KPI’s uitvoeren, bieden wij vanuit het hoofdkantoor de mogelijkheid tot het starten van een eigen Spare Rib Express vestiging.”

Deze laatste stap zal uiteraard in overleg met de betrokken franchisenemer plaatsvinden. “Wij hebben liever dat een bedrijfsleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, binnen onze organisatie doorgroeit zodat zijn/haar kennis en kunde behouden blijft. Op deze wijze snijdt het mes aan twee kanten,” aldus Pinedo.

×