Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express start uitbreiding in Limburg

Spare Rib Express breidt uit naar Limburg en opent een splinternieuw bezorgrestaurant in Gennep. Met deze vestiging aan de Spoorstraat 91 opent de foodservice formule haar 71e bezorgrestaurant.
Stevige start

Long Tran heeft eind vorig jaar officieel het 71e Spare Rib Express bezorgrestaurant geopend. Direct in de eerste maand heeft Long een omzet gerealiseerd die zich ruim boven de prognose bevindt. Momenteel is de drukte nog steeds aanzienlijk waarbij Long nog slechts de helft van zijn totale bezorggebied exploiteert.

Meer dan alleen Spare Ribs

Wat spreekt je aan in de formule: “De gasten kunnen bij ons terecht voor beef burgers, kip- en visgerechten en zelfs vegetarische burgers. Naast het aanbod hoofdgerechten hebben we ook verse side dishes en lekkere desserts. De maaltijden kunnen worden afgehaald maar natuurlijk bezorgen we ze ook gehele week aan huis, eigenlijk precies wat past in de huidige tijdsgeest”, aldus Long.

Expansie in Limburg

Met de opening in Gennep heeft Spare Rib Express officieel haar eerste bezorgrestaurant in de provincie Limburg. Het expanseren naar Limburg bleef langere tijd wat uit, maar met het succes in Gennep en nog zeker acht potentiële franchiselocaties wil de franchiseformule verder groeien in de provincie. De volgende opening staat gepland in Venlo.

[box]Klik hier voor meer franchise informatie over Spare Rib Express.[/box]
×