Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express To Go geopend in Hoorn

Het nieuwe Spare Rib Express To Go restaurant is gevestigd op het Multi Traffic Point te Hoorn en opende op 1 juli 2020, tezamen met McDonalds, Subway, KFC en de Beren. Op 10 april 2019 werd de eerste paal van dit grote foodcourt in de grond geslagen.

Met een oppervlakte van 17.000 vierkante meter is het Multi Traffic Point Hoorn één van de grootste foodcourts van Nederland. Op het bedrijventerrein Zevenhuis zijn ook Febo, McDonald’s, KFC, De Beren en Subway gevestigd. Voor Spare Rib Express is dit de eerste locatie waar de consument haar maaltijd in de To Go shop afrekent. In het begin was dit even wennen qua personeelsbezetting, maar inmiddels verloopt dit helemaal gestroomlijnd.

Succesvolle uitbreiding van de formule

Het is de derde Spare Rib Express To Go locatie in Nederland. Vorig jaar behaalde Spare Rib Express To Go in Groningen een recordomzet van ruim 1 miljoen en ook Spare Rib Express To Go in Doetinchem draait sinds de opening in februari dit jaar fors boven verwachting. “We zien dat ons To Go-concept een succesvolle uitbreiding is van het onze bezorgformule.” In de To Go-locaties is de consument welkom voor ontbijt, koffie, lunch en uiteraard de bekende avondmaaltijden. Ondanks een assortiment per consumptiemoment zijn er regelmatig klanten die om 11.00 al een portie spareribs bestellen”, aldus franchisenemers Arjen en Erszebet.

Nieuwe uitstraling bezorgrestaurant

De look & feel van het Spare Rib Express winkelconcept is in een nieuw jasje gestoken. Zo ligt er een vloer in Hongaarse puntmotief en komt het Spare Rib Express logo ‘softbranded’ terug in de winkel. Boven de massief houten bar hangt een zwartstalen constructie met zakken koffiebonen ter decoratie om meer ambiance aan het geheel toe te voegen.

Verder is het To Go bezorgrestaurant uitgebreid met diverse sta- en zitplekken bij statafels, de bar en tafels in restaurantopstelling. “Het heeft de uitstraling van een Premium Foodservice Formule en dat was ons uitgangspunt”, aldus woordvoerder van Spare Rib Express.

[box]Wil je franchisenemer worden bij Spare Rib Express? Klik dan hier.[/box]
×