Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express To Go opent haar tweede pand

Eind februari is er een nieuwe Spare Rib Expres To Go geopend in Doetinchem. Dit is als gevolg van de samenwerking tussen Tinq en Spare Rib Express. Consumenten kunnen nu bij de twee tankstations van Tinq naast tanken ook eten bestellen bij Spare Rib Express.

Het is een trend geworden dat foodformules gaan samenwerken met tankstations. Eerder werd al bekend dat Albert Heijn de samenwerking aanging met BP-tankstations, nu is het de beurt aan Spare Rib Express. Met deze samenwerking met Tinq wordt er geprobeerd een verzorgd straatbeeld te creëren door een herkenbare uitstraling, een sterk gehanteerd lokaal marketingbeleid en dat de eisen van de petrolformules worden gehandhaafd, aldus David Pinedo, Commercial Director Spare Rib Express.

Ondanks het kleine formaat van de winkel in Doetinchem, kunnen consumenten er voor bijna alle consumptiemomenten terecht. De lunch wordt uitgebreid voorzien in de vorm van een selectie luxe flaguettes, Segafredo koffie, maar ook een ruime selectie aan zoetwaren voor gedurende de dag. Vanaf het middaguur staat vooral de verkoop van het reguliere Spare Rib Express assortiment centraal.

Vanaf de start wordt een lokaal marketingbeleid doorgevoerd waarbij een op maat gemaakt retailschappenplan van Lekkerland gehanteerd wordt en het dranken en zoetwaren assortiment aangepast wordt op basis van de lokale productprestaties. Zo wordt het assortiment afgestemd op de regionale behoefte.

De franchiseformule telt op dit moment 64 locaties door heel Nederland. Spare Rib Express Doetinchem To Go is gevestigd aan de Europaweg 30 te Doetinchem.

×