Spare Rib Express zet groei door

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Spare Rib Express behaald de eerste 7 maanden van 2017 maar liefst 18% groei. Naast de groei in omzet nemen het aantal vestigingen ook toe. Spare Rib Express beschikt momenteel over 39 locaties in Nederland en één in Duitsland. De formule werkt verder aan nieuwe locaties in Woerden, Hellevoetsluis en Alphen aan den Rijn. Spare Rib Express is daarnaast voor verdere expansie ook op zoek naar negen nieuwe franchisenemers voor de nieuwe locaties.

Commercieel manager, David Pinedo, is trots op de groei die de formule doormaakt en laat weten; ‘Ongetwijfeld heeft dit te maken met de gunstige voorwaarden. Franchisenemers kunnen bij Spare Rib Express starten met een omzetgarantie. Wij hebben een gefundeerd vertrouwen in de kracht van onze formule én in de groeipotentie, waardoor wij dit risico durven te nemen,’

De franchiseformule ziet nog groeimogelijkheden in onder andere Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland.

Spare Rib Express is daarnaast voor verdere expansie ook op zoek naar negen nieuwe franchisenemers voor de nieuwe locaties. Ook uw eigen Spare Rib Express openen? Klik hier voor meer informatie.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website