Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Specsavers geopend in Best

Op 28 april is er een nieuwe winkel van Specsavers geopend in de Hoofdstraat in Best. Deze winkel zal gerund worden door verschillende mede-eigenaren, namelijk Jerry Minnée en Martijn Luursema, audicien Sanne Camoenié en retailer Brigitte Bongers. Samen hebben zij vele jaren ervaring in deze branche. Zij zullen gesteund door collega’s een team van negen personen vormen, waarmee zij de klant van dienst zullen zijn.

Jarenlange ervaring

Brigitte Bongers is mede-eigenaar van de winkel in Eindhoven Woensel en Jerry Minnée is al 13 jaar werkzaam bij Specsavers. Martijn Luursema is al in september 2017 als partner gestart met een interne opleiding. ‘‘Na een mooi en leerzame tijd ben ik ontzettend blij dat ik nu zelf een winkel mag gaan openen in Best’’, aldus Luursema.

Samen met het team gaan zij nu dit nieuwe avontuur aan. ‘‘Ik ben er heel trots op dat we in korte tijd een fantastisch team zijn geworden. De afgelopen weken hebben we intensief getraind. Dit heeft ervoor gezorgd dat we nu al een goede band hebben met elkaar. Wat ook helpt is dat we allemaal echte Bourgondiërs zijn en houden van lekker eten en drinken. Samen gaan we voor persoonlijk advies, gezelligheid en betrokkenheid bij onze klanten en de lokale omgeving,’’ aldus Bongers.

Een langgekoesterde wens

Met de winkel aan de hoofdstraat in het centrum van Best komt een langgekoesterde wens in vervulling. . ‘‘Met deze nieuwe locatie komen we tegemoet aan onze langgekoesterde wens om ook de inwoners van Best op loopafstand te kunnen bedienen. We kijken er erg naar uit om ook van deze winkel een groot succes te maken!’’

×