Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Specsavers opent haar deuren in België

Specsavers breidt uit naar België. De oorspronkelijk Britse optiekketen opent deze herfst 3 vestigingen in en om Antwerpen. Dit meldt retailverantwoordelijke Remon Broekhaar op LinkedIn. België is daarmee het 12e land waar Specsavers zal ondernemen. “Onze missie is nog steeds hetzelfde: oog- en hoorzorg toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen. Het is daarom een vanzelfsprekende volgende stap om onze fantastische dienstverlening en producten ook vlak over de grens aan te bieden,” legt Broekhaar uit.

Internationale groei

Vijfentwintig jaar geleden startte de brillenwinkelketen in ons land. Inmiddels telt de optiekreus momenteel 143 winkels in Nederland. Het doel is om er uiteindelijk 175 vestigingen te hebben. Dertig procent van alle winkels krijgt dit jaar ook nog een facelift. Specsavers realiseerde in Nederland het afgelopen boekjaar een recordomzet van 175,7 miljoen euro. Hiermee zijn wij het derde land als het gaat om de omzet. We volgen op het Verenigd Koninkrijk en Australië.. De optiekketen is anno nu in 11 verschillende landen actief: Groot-Brittannië, Nederland, Ierland, Spanje, Canada, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Voor de 3 winkels in België is Specsavers nog op zoek naar winkelmanagers, opticiens en verkoopmedewerkers. Of er meer stores zullen worden geopend bij onze zuiderburen, kan het bedrijf nog niet zeggen. Sowieso is er wel een webshop in de planning.

Ontvang gratis meer informatie over Specsavers Zien en Horen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Specsavers Zien en Horen

×