Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Specsavers opent zeven nieuwe winkels

Er is onlangs een overeenkomst gesloten tussen Specsavers en het vastgoedbedrijf Wereldhave, waarin het huurcontract van vijf optiekwinkels wordt verlengd. Tevens is het openen van zeven nieuwe vestigingen ook een belangrijk onderdeel van de gesloten overeenkomst.

Er zijn tot nu toe al drie locaties bekend waar de winkels hun deuren openen. In Amersfoort (winkelcentrum Emiclaer), Arnhem (winkelcentrum Kronenburg) en Maassluis (winkelcentrum Koningshoek) gaat de van origine Britse optiekketen zich vestigen.  De overige vestigingsplaatsen worden later dit jaar bekend gemaakt.

“Door onze samenwerking met Wereldhave geven wij invulling aan onze groeiambitie om professionele oog- en hoorzorg nog dichterbij onze klanten aan te bieden. Wij streven ernaar om aankomend jaar meerdere nieuwe winkels te openen op A-locaties in grote- en middelgrote steden in Nederland. Het aanbod van Wereldhave sluit perfect aan bij onze wensen en behoeften en daarom zijn wij ontzettend trots op dit partnership.’’ aldus Remko Berkel van Specsavers Nederland tegen RetailDetail.

“Ons partnership met Specsavers is het resultaat van een intensieve en constructieve zoektocht naar een win-winsituatie. Met zeven nieuwe winkels geeft Specsavers een sterk signaal van vertrouwen in de ontwikkelingen van onze centra. De formule sluit goed aan op het winkelaanbod en de behoeften van onze doelgroepen”, voegt Pieter Polman van Wereldhave Nederland daar aan toe.

×