Stage bij De Nationale Franchise Gids

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids zoekt een stagiaire! Met een stage bij De Nationale Franchise Gids maak je kennis met alle facetten van marketing en ondernemerschap, waarbij de nadruk ligt op franchise. Er staan vacatures open voor diverse opleidingen/stromingen: Ondernemerschap & Retail Management, Communicatie, Marketing Communicatie en Journalistiek/Redactioneel Medewerker.
Over De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids B.V. beheert het grootste franchiseplatform van Nederland: De Nationale Franchisegids. Hiermee brengen wij (potentiële)ondernemers in contact met franchisegevers en vice versa. Dit doen wij door middel van websites, online-marketing, kranten en gidsen. Onze leidende positie versterken wij verder door het organiseren van evenementen als Het Nationale Franchise Congres en de Franchisebeurs Onderneem ’t!.

Wij werken in opdracht van ruim 100 franchiseformules waaronder bekende namen Bruna, DA Drogisterij, Domino’s Pizza, Bakker Bart, backWERK, New York Pizza, Livera, Bagels&Beans, Subway, Coffee Fellows, The Athlete’s Foot, et cetera.

Wij bieden stageplaatsen aan voor diverse opleidingen:

Wil je meer informatie bekijk dan de vacaturepagina of mail tim@denationalefranchisegids.nl .

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise