Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stan Heerschap maakt overstap naar Albert Heijn

Stan Heerschap, directeur en eigenaar van Heerschap Groep, gaat vanaf januari 2022 met zijn vijf Jumbo vestigingen de overstap maken naar de Albert Heijn formule. Ook gaan de Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken en producten van Bakkerij Heerschap toevoegen aan het assortiment van Albert Heijn.

‘’Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van ons ruim 50 jaar oude familiebedrijf. De bakkerij vormt daarvan de oorsprong en is nog altijd de kern en de trots van Heerschap Groep. Dit past goed bij de aandacht die Albert Heijn heeft voor ambachtelijk vakmanschap en lokale producten. Ook voor onze winkels zien we een mooie toekomst binnen de Albert Heijn formule, die bekend staat om innovatie en duurzaamheid. De overeenkomst met Jumbo voor onze supermarkten, die contractueel eindigt op 31 december 2021, heeft ons bedrijf het afgelopen decennium mede gebracht tot waar we nu staan. Daar ben ik zeer dankbaar voor.’’ Aldus Stan Heerschap.

‘’Ik ben trots op de komst van Stan Heerschap en zijn team bij Albert Heijn. Hij is een gedreven, ervaren ondernemer met prachtige winkels en een unieke familiebakkerij waar je de liefde voor het vak al meer dan 50 jaar letterlijk proeft. Albert Heijn wil er altijd en overal voor klanten zijn. Met Heerschap Groep zijn we ook in de regio Midden-Limburg de winkel om de hoek.’’ Aldus Marit van Egmond, CEO Albert Heijn.

In totaal bezit Heerschap Groep zes supermarkten in Nederland, in: Nederweert, Heythuysen en vier in Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en het Collegeplein. De laatstgenoemde vestiging blijft eigendom van Jumbo.

×