Starbucks opent The Pavillion op Schiphol Airport

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Starbucks zal op maandag 25 april Starbucks The Pavillion openen op Schiphol Airport. Met maar liefst 470 vierkante meter gaat het om de grootste vestiging op een luchthaven in Europa, Midden-Oosten en Afrika. De vestiging is bovendien de eerste van Nederland die het Evenings Menu aanbiedt. Sinds 2010 is Starbucks al aan het experimenteren met het concept. Starbucks hoopt hiermee ’s avonds meer reizigers te trekken die op zoek zijn naar een prettige en relaxte sfeer.

Het is bij deze vestiging mogelijk om bier, wijn en hapjes te bestellen. Het concept ‘Evenings’ is ontstaan in Seattle, de Verenigde Staten. Inmiddels bieden ongeveer 300 starbucks locaties het Evening menu aan. Vanaf deze maand openen in de staten Virginia en Washington ook tientallen deuren met het Evenings concept. Klanten kunnen daar in meerdere vestigingen al vanaf vier uur terecht voor alcoholische drankjes en kleine gerechten. Het aanbod varieert echter per regio.

Vier jaar geleden opende de eerste Starbucks Evenings in Virginia op vliegveld Dulles International Airport. Er was een grote vraag naar bier en wijn van de reizigers. Bovendien kunnen klanten hier notenhapjes, macaroni met truffel, salades, sandwiches met gegrilde kip en geitenkaas en desserts bestellen.  Starbucks woordvoerster Holly Hart Shafer tegen The Washington Post: “Door naast onze koffiespecialiteiten ook kleine gerechten en drankjes te serveren, lekkernijen die je vooral in de avonduren gebruikt, breiden we onze rol uit als ontmoetingsplaats voor de buurt zowel overdag als ’s avonds”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website