Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Start je eigen (franchise) webshop bij NR1 Webshops

NR1 Webshops is de full service e-commerce formule van Nederland en is vanaf nu op zoek naar franchisenemers. Wil jij je volledig toeleggen op bijvoorbeeld de productgroep speelgoed, gereedschap of ‘camping’? Dan bouwt de formule jouw NR1-Webshop en helpen zij je met alle essentiële zaken zoals onder andere productpresentatie, inkoop, marketing en fulfilment.

NR1 Motor

Bert Berkers richtte in 2005 de webwinkel NR1motor.nl (voorheen MLM-Parts) op. Als gepassioneerd motorrijder wilde hij een webshop exploiteren waarbij alle motoronderdelen van ieder merk tegen de beste prijs te koop zouden zijn. De webwinkel NR1motor.nl realiseerde in 2019 een record omzet met een topranking in Google op ‘motoronderdelen’ en een uitstekende score op het gebied van klanttevredenheid (Trustpilot).

“Het platform van NR1motor.nl dient als voorbeeld voor alle andere NR1-webshops. De franchisepartners maken gebruiken van dezelfde technologie maar dan voor het product van hun keuze. Afhankelijk van de productgroep, hebben onze franchisepartners circa 10.000+ producten online te koop dus alleen de circa 500 ‘hardlopers’ liggen op voorraad in onze centrale distributiecentrum. NR1-Webshops verzorgt ook het fulfilment”, aldus oprichter Bert Berkers.

10% groei per jaar

In Nederland worden circa 242 miljoen online aankopen gedaan per jaar. De totale omzet is ruim 24 miljard euro en de afgelopen 5 jaar is de markt jaarlijks gegroeid met 10%. Deze trend zal de komende jaren doorzetten. Het ideale moment om op professionele wijze te starten als web-ondernemer.

Ga jij online ondernemen?

Wil jij online ondernemen vanuit huis en vooral bezig zijn met de producten waar jij een passie voor hebt? Wil je geen hoge maandelijkse huurkosten van een pand en zie jij ook alle kansen die online ondernemen met zich mee brengt? Dan is NR1-Webshops de formule waar je naar op zoek bent!

×