Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Start jouw eigen Kipperij in regio Limburg!

04 augustus 2023

Heb jij altijd al je eigen onderneming willen hebben? Dan is dit je kans! Voor een fantastisch pand in winkelcentrum Makado Beek is Kipperij op zoek naar een franchisepartner die hier zijn of haar eigen Kipperij wil starten. In hét grootste overdekte winkelcentrum van Limburg heeft Kipperij een pand wat perfect is voor een Kipperij vestiging!

Waarom is dit de ideale locatie voor een Kipperij vestiging? Het winkelcentrum heeft ruim 70 diverse winkels en trekt meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar. Het pand is gelegen tussen een Albert Heijn XL en de Lidl en bezoekers kunnen gratis parkeren voor de deur! Tot slot heeft het pand een aantrekkelijke huurprijs voor een A1-locatie. Er is zelfs al een video gemaakt van deze vestiging waardoor jij al weet hoe deze vestiging eruit komt te zien! Zoals je kan zien op deze 3D-video is het een supermooie locatie waar de lekkerste kipproducten verkocht kunnen worden.

Kipperij verenigt namelijk een grill- en maaltijden winkel met food-delivery op een hoog niveau. Ze combineren het beste van 2 markten en hebben hier een succesformule van gemaakt. Elke dag worden er verse producten gegrild en verse broodjes gemaakt. Door het hebben van een fysieke winkel hebben de klanten de keuze om langs te komen of om te bestellen via de website zodat hun maaltijden warm bezorgd worden. Door je eigen Kipperij te starten word je onderdeel van dit unieke concept!

Kipperij is op zoek naar een franchisepartner die ervan houdt om klanten blij te maken in deze vestiging. Daarnaast is een franchisepartner van Kipperij klantvriendelijk, kan goed de leiding nemen en is een doorpakker. Het is belangrijk om initiatief te nemen en dat je betrokken bent bij de zaak. Ervaring in de detailhandel of horeca is een pré, maar zeker geen vereiste.

Vanuit Kipperij krijg je de jarenlange ervaring die je nodig hebt om goed te starten! Uiteraard word je bij het hele proces ondersteund en is er zelfs de mogelijkheid om meerdere filialen te openen. Maud Mol, franchisegever Kipperij, vindt het belangrijk dat iemand wordt klaargestoomd om een Kipperij vestiging te beginnen. ‘‘De franchisepartner is uiteindelijk verantwoordelijk voor het succes van zijn Kipperij vestiging, maar uiteraard bieden wij wel alle tools om de franchisepartner te ondersteunen. ’’Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Kipperij te starten? Neem dan snel (vrijblijvend) contact op.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×