Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Start jouw onderneming onder de vleugels van The Wings Paradise

The Wings Paradise, opgericht in 2018, is inmiddels een welbekende speler geworden in de wereld van kipgerechten. The Wings Paradise heeft zich ontwikkeld tot een topbestemming voor liefhebbers van smaakvolle kippenvleugels en verrukkelijke bijgerechten. En nu goed nieuws voor enthousiaste ondernemers: The Wings Paradise biedt nu de mogelijkheid om te franchisen.

Passie voor smaak

Youri Jacobij, eigenaar van The Wings Paradise: “Onze reis begon met een passie voor het creëren van perfecte smaken, en die passie heeft ons gebracht waar we nu zijn. Onze toewijding aan kwaliteit en ongeëvenaarde smaak heeft ons in staat gesteld een speciale plaats te veroveren in de harten van onze gasten. Of het nu gaat om een gezellige maaltijd met vrienden of een snelle hap onderweg, The Wings Paradise biedt altijd een onvergetelijke culinaire ervaring.”

Franchisen bij The Wings Paradise

“Nu willen we anderen de kans bieden om deel uit te maken van ons succesverhaal door franchisemogelijkheden aan te bieden. Als gepassioneerde ondernemer kun je profiteren van ons bewezen bedrijfsmodel, uitgebreide training en continue marketingondersteuning. Als franchisenemer profiteer je bovendien van voordelige inkoopprijzen dankzij ons uitgebreide leveranciersnetwerk. Het starten van een The Wings Paradise-franchise betekent dat je deel uitmaakt van onze hechte familie, waar samenwerking en groei centraal staan. “
Als je altijd al hebt gedroomd van het bezitten van je eigen restaurant en wilt bouwen op het succes van ons merk, neem dan nu (vrijblijvend) contact op. “We kijken ernaar uit om samen onze vleugels verder uit te spreiden met The Wings Paradise-franchises.”

Ontvang gratis meer informatie over The Wings Paradise

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

The Wings Paradise

×