Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Status Pro: Van concept naar succesvolle franchiseformule

 

Status Pro is opgericht op 1 januari 2011. Estafano van Aanholt is de Managing Director van Status Pro. Estafano is begonnen aan de keukentafel, met laptop en telefoon. Hij had zijn baan opgezegd, geen klanten, maar wel een duidelijke visie op arbeidsbemiddeling. De eerste jaren was echt pionieren, maar momenteel is Status Pro een succesvolle franchiseformule met meerdere franchisenemers.

Vanwege de vele bewegingen op de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in het bedrijfsleven speelde Status Pro in op de toenemende behoefte aan bemiddelingspartners tussen professionals en opdrachtgevers. Sindsdien maken zij het verschil als zaakwaarnemer op de arbeidsmarkt die organisaties in contact brengt met de juiste professionals met ambitie. Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor, zowel klant als kandidaat werken zij met praktijk deskundige consultants met een achtergrond binnen een bepaald vakgebied. Vaak zijn dit professionals die jarenlange ervaring hebben opgedaan in IT, Bank en Verzekeringen, Finance, Marketing, Sales en/of Logistiek en van daaruit de stap naar het recruitment vak hebben gemaakt. Mede door deze specifieke achtergrond in combinatie met de juiste sociale vaardigheden zijn zij in staat om kandidaten en opdrachtgevers op de juiste wijze te ondersteunen.

Estafano heeft het juiste businessmodel gecombineerd met een professionele aanpak en kennis van de sector. Aangevuld met de kernwaarden eerlijk en transparant en de wil om hard te werken. Inmiddels heeft Status Pro een mooie portfolio opgebouwd.‘Status Pro is een sterke professionele franchiseformule’ vertelt Bart van der Schoot van De FranchiseAdviseur. Jonge ondernemers met een duidelijk doel als zaakwaarnemers op de arbeidsmarkt profileren die organisaties in contact brengt met de juiste professionals. Status Pro wil landelijk groeien en is op zoek naar jonge ondernemers met ambitie in de arbeidsbemiddeling.

×