Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stem nu op jouw favoriete Franchisenemer van het Jaar 2024!

Een maand lang kon iedereen zijn of haar favoriete franchisenemer nomineren voor Franchisenemer van het Jaar 2024. Inmiddels is de nominatieronde gesloten en kan er gestemd worden op één van de 11 genomineerde franchisenemers. Wie verdient volgens jou de titel Franchisenemer van het Jaar 2024?

Franchisenemer van het Jaar is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt tijdens De Nationale Franchise Beurs die dit jaar plaats zal vinden op 11 en 12 oktober bij Evenementenhal Gorinchem. De prijs erkent en viert de prestaties en toewijding van een franchisenemer die uitblinkt in zijn of haar bedrijfsvoering. De prijs gaat naar de franchisenemer die de franchiseformule op een onderscheidende manier vertegenwoordigt.

Op wie kan ik stemmen?

In de afgelopen maand zijn er 11 franchisenemers genomineerd die allen kans maken op de titel. Tot en met 3 september a.s. kan er gestemd worden en is het dus aan de genomineerden om flink campagne te voeren: de 3 genomineerden met de meeste stemmen gaan namelijk door naar de finale op 12 oktober!

De genomineerden hebben allen een persoonlijke pagina op franchisebeurs.nl. Op de pagina lees je het verhaal achter de franchisenemer en zijn of haar motivatie waarom hij of zij de titel Franchisenemer van het Jaar 2024 moet winnen. De volgende franchisenemers zijn genomineerd:

Bekijk hier het overzicht van alle genomineerden en breng je stem uit.

En hoe gaat het dan verder?

Uiteindelijk gaan er dus 3 finalisten door naar de finale. De finale bestaat uit drie onderdelen:

  1. Bezoek door mystery shopper – Secret View

De mysteryshoppers van Secret View gaan drie keer in het geheim langs bij de drie finalisten. Hierbij wordt de volledige klantreis van de klant in kaart gebracht en van A tot Z beoordeeld.

  1. Inhoudelijke beoordeling door de vakjury

Mede-organisatoren De FranchiseAdviseur en Hallo Franchise nemen de rol als vakjury op zich door de finalisten te beoordelen op de financiële en operationele prestaties, maar ook op marketing, lokale betrokkenheid en de samenwerking met de franchisegever.

  1. Final pitch

Op zaterdag 12 oktober houden de drie finalisten een korte pitch waarin zij het publiek nog één keer overtuigen waarom zij deze prijs verdienen. Hierna brengt het publiek één stem uit op zijn of haar favoriete finalist.

De drie scores worden bij elkaar opgeteld, waarna meteen duidelijk wordt wie Franchisenemer van het Jaar 2024 is! Naast een blinkende award, raamstickers voor op de deur van de winnende vestiging en veel media aandacht ontvangt de Franchisenemer van het Jaar 2024 een lang weekend weg t.w.v. € 750 om te genieten van de winst in een mooie stad of op een zonnig strand.

Breng nu jouw stem uit!

Stem hier!

 

×