Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stemronde Franchise Starter Award 2019 gestart

Twee weken geleden berichtten wij al over de genomineerden voor de Franchise Starter Award 2019. Een award die de meest belovende startende formule van Nederland moet belonen. De nominatieronde is inmiddels beëindigd en er zijn 8 genomineerde formules die aan alle voorwaarden voldoen en dus doorgaan naar de publieke stemronde. Deze is vandaag van start gegaan.

Vanaf vandaag 1 juli, tot aan 1 augustus kan iedereen stemmen op hun favoriete startende formule via de website van Het Nationale Franchise Congres. Iedereen kan eenmaal een stem uitbrengen. Dit kan op 8 verschillende startende formules:

Stuk voor stuk interessante formules met een eigen unieke insteek, ieder aan het begin van hun hopelijk lange leven als franchise formule.

Iedere formule maakt kans op een prijs ter waarde van €10.000 waarbij franchise professionals de formule gaan ondersteunen en naar een hoger niveau proberen te tillen.

“Binnen de organisatie van Het Nationale Franchise Congres hebben we verschillende specialisaties waarmee we formules goed kunnen ondersteunen bij hun ontwikkelingen. We vinden het prachtig om nieuwe formules te ondersteunen in hun groei en in het zonnetje te zetten”, aldus organisator Tim Hazekamp.

Het Nationale Franchise Congres is jaarlijks de grootste bijeenkomst van franchiseformules in Nederland, met meer dan 100 formules vertegenwoordigd. Mede-organisator Robert Vonk vertelt: “We wilden dit sterke platform gebruiken om franchising en ondernemerschap in Nederland verder te helpen, en deugdelijke franchising te promoten. We geloven dat we als branche samen franchising sterker kunnen maken.”

Update

Na één dag zijn er al ruim 1.200 stemmen uitgebracht. Nog niet gestemd? Klik hier en stem jouw favoriete formule naar de finaleronde.

×