Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stemronde Franchise Starter Award 2023 gestart

18 juli 2023

Gedurende een maand kreeg iedereen de gelegenheid om zijn of haar favoriete franchiseformule te nomineren voor de Franchise Starter Award 2023. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest veelbelovende, startende franchiseformule van dit moment. De uitreiking vindt plaatst tijdens Het Nationale Franchise Congres, dat dit jaar op 9 november wordt georganiseerd. Inmiddels is de nominatieronde beëindigd. Er zijn negen genomineerde formules die aan alle voorwaarden voldoen en doorgaan naar de publieke stemronde. Vanaf vandaag is het mogelijk om je stem uit te brengen op één van de 9 genomineerde formules.

De deelnemers zijn stuk voor stuk interessante formules met een eigen unieke insteek. De volgende 9 formules zijn genomineerd:

Vakjury & pitch

Tot en met vrijdag 8 september a.s. kan er gestemd worden. De drie formules met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De finalisten worden op 12 september bekend gemaakt. Vervolgens worden zij in oktober uitgenodigd om hun formule voor de vakjury te presenteren. Daarnaast geven de finalisten tijdens Het Nationale Franchise Congres een korte pitch voor het publiek waarna de aanwezigen hun stem uitbrengen. De twee uitslagen worden bij elkaar opgeteld waarna duidelijk wordt welke formule de winnaar is van de Franchise Starter Award 2023.

Bokaal, publiciteit en dienstenpakket

De zes organiserende partijen, ABN AMRO, Ludwig & Van Dam, Lekkerland, Digihero, Tork en De Nationale Franchise Gids, bundelen ook dit jaar hun krachten als organisatoren van Het Nationale Franchise Congres. De prijzenpot voor de winnende formule omvat niet alleen de felbegeerde bokaal en uitgebreide media-aandacht, maar ook een uniek dienstenpakket ter waarde van € 5.000, verzorgd door deze zes franchiseprofessionals. Met hun expertise en ondersteuning zullen zij de winnaar helpen om de franchiseformule naar een hoger niveau te tillen. Dit biedt een geweldige kans voor de winnende franchiseformule om zich in de schijnwerpers te plaatsen en zich verder te ontwikkelen.

Welke formule is jouw favoriet? Breng je stem uit via onderstaande button.

Breng je stem uit!

×