Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Steven van Wijk Algemeen Directeur Natudis

Steven van Wijk is per 8 januari jl. benoemd tot Algemeen Directeur van Natudis. Van Wijk was hiervoor actief bij de franchiseformule Bruna, waar hij de afgelopen jaren de functie van Directeur Operations en Commercieel Directeur bekleedde.

Pieter Vroegop, CEO van Vroegop Ruhe & Co, is verheugd met de komst van Van Wijk. “Steven is een ervaren leider die volledig thuis is in de wereld van retail. Hij is in staat om Natudis verder te helpen met het realiseren van haar doelstellingen”.

Steven van Wijk ziet de nieuwe functie als een mooie stap. “Ik zie volop kansen voor Natudis in de markt van biologische- en reformproducten. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s, ondernemers en leveranciers de passie voor biologisch en duurzaam met nog veel meer consumenten te delen”.

Natudis brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 350 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux. Het bedrijf exploiteert ook de franchiseformule Natuurwinkel, één van de bekendste en oudste natuurvoedings-keten in Nederland.