Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stomerij Collectief: businesscoach begeleidt franchisenemer op weg naar succes

Marco van Barneveld – Franchisegever Stomerij Collectief

Stomerij Collectief, bekend om zijn innovatieve aanpak en persoonlijke ondersteuning, voegt nu een businesscoach toe aan het team om nieuwe franchisenemers te begeleiden. Franchisegever Marco van Barneveld van Stomerij Collectief sprak met Rudy van Duijvenvoorde, de businesscoach, over de unieke ondersteuning die hij gaat bieden aan nieuwe franchisenemers.

Ondersteuning op alle fronten

Als franchisenemer bij Stomerij Collectief ben je verzekerd van de juiste begeleiding. “Als businesscoach bied ik persoonlijke begeleiding om franchisenemers te helpen slagen. Dit omvat financiële planning, het opstellen van een businessplan, het creëren van een duidelijke roadmap, het monitoren van resultaten, en het bieden van marketing- en salesondersteuning.” aldus businesscoach Rudy.

De franchisegever en businesscoach werken nauw samen met de franchisenemer. Deze begeleiding begint al vóór de start van de ondernemer, denk bijvoorbeeld aan de haalbaarheidsanalyse van de franchiseondernemer. Samen wordt een begroting opgesteld die rekening houdt met de lokale marketomstandigheden en financiële doelen. “We evalueren de haalbaarheid door de unieke waardepropositie van Stomerij Collectief af te stemmen op de lokale markt, met regelmatige herziening voor optimale resultaten.”

Het businessplan fungeert als een routekaart voor succes. Franchisegever Marco en businesscoach Rudy helpen met het opstellen van een plan dat groei stimuleert. Het plan wordt regelmatig aangepast op basis van prestatieanalyses en marktfeedback.

De roadmap als uitgangspunt

Ook werkt businesscoach Rudy nauw samen met de franchisenemer bij het opstellen van de roadmap. De roadmap is een actieplan dat franchisenemers leidt door groeifasen, zoals klantwerving en marktuitbreiding, met duidelijke doelen, tijdlijnen en verantwoordelijkheden, wat zorgt voor focus en richting.

Hoe de resultaten worden gemonitord en geëvalueerd? “We stellen duidelijke KPI’s en evalueren deze regelmatig om de prestaties te meten. Aanpassingen worden gemaakt om groei te stimuleren en een cultuur van continue verbetering te bevorderen.” legt Rudy uit. Daarnaast worden er trainingen aangeboden waarbij de focus ligt op strategieontwikkeling in marketing en sales. “Deze training is essentieel voor klantwerving en het opbouwen van een sterk merk. Ik biedt persoonlijke begeleiding voor maximale impact”.

Met deze uitgebreide ondersteuning is het doel van Stomerij Collectief om elke franchisenemer te helpen succesvol te zijn. De businesscoach is essentieel in dit proces en zorgt voor een solide basis voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze innovatieve franchiseformule? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier en kom direct in contact met Stomerij Collectief!

Ontvang gratis meer informatie over Stomerij Collectief

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Stomerij Collectief

×