Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Storebox van start in Nederland

28 september 2021
Storebox, Europa’s grootste franchiseformule in Self Storage breidt uit naar Nederland. Storebox is uitermate succesvol en uniek door haar volledig gedigitaliseerde self-storage oplossing.

Daarom is er geen personeel nodig en heeft de klant alle flexibiliteit en  minder kosten. CEO Johannes Braith van Storebox: “Nederland is voor ons een erg interessante markt met een groot potentieel. Wij hebben een mooie oplossing voor ‘the last mile’, door de inzet van micro-depots kunnen onze klanten reserveonderdelen en goederen direct op de plaats van gebruik opslaan en 24/7 ophalen.“

Storebox is gecertificeerd en winnaar van verschillende prijzen. Storebox is een uitermate succesvol en snelgroeiende franchise. Storebox handelt het gehele verkoopproces digitaal af. Van de selectie van het opslagcompartiment tot het boeken en de onmiddellijke toegang. Omdat alles gedigitaliseerd is kan Storebox werken met hele flexibele huurperiodes en biedt het ook een uitgebreid aanbod aan opslagruimtes. Storebox werkt met hoge veiligheidsnormen en de producten zijn standaard verzekerd. Ook faciliteert Storebox het afhalen van pakketten en pakketten. Hiermee kunnen klanten gebruikmaken van een extra afleverpunt van hun goederen en diensten.

×