Straetus accepteert Bitcoins

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Klanten en debiteuren van Straetus kunnen vanaf vandaag ook betalen met Bitcoins. Daarmee wordt Straetus Incasso het eerste incassobureau die Bitcoin betalingen aanneemt. Bitcoin is een volledig digitale valuta. Via verschillende online wisseldiensten kunnen euro’s en andere valuta’s worden omgezet in de digitale munt.

Bitcoin is geliefd door haar vele voordelen aan het gebruik van de digitale valuta over traditionele betalingsmiddelen. Het gebruik van Bitcoin maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker en veiliger om geld te versturen over het internet, omdat er geen derden bij betrokken zijn die hun eigen kosten doorberekenen.

‘’Betalen met Bitcoins is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Bitcoin is een internet valuta die gebruik maakt van beveiligde codes om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren. Het heeft geleid tot een vrije en gedecentraliseerde valuta die voor iedereen, met toegang tot internet, beschikbaar is. Het zo gemakkelijk mogelijk maken om te betalen, dat is ons doel. Zodoende past dit volledig in onze filosofie met betrekking tot innovatie.’’ aldus algemeen directeur van Straetus Crijn Janssen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website