Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus breidt uit naar Rusland

Franchiseorganisatie Straetus International heeft in Moskou een master franchiseovereenkomst getekend met de heer Osadchiy. “Franchise, alsook incasso en debiteurenbeheer staan in Rusland, met name buiten Moskou, nog in de startblokken. Wij verwachten, gezien het aantal vooraanmeldingen van franchise kandidaten, eind 2014 tenminste 5 actieve franchise vestigingen te hebben,” aldus Osadchiy. Eerder dit jaar liet Emile Spruijt, CEO van Straetus International, al weten de franchiseformule uit te willen rollen in Rusland.

Deelname aan het wederkerige President’s Programme in 2013, een programma dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland uitvoert t.b.v. het Ministerie van Buitenlandse zaken, heeft dit mede mogelijk gemaakt. Spruijt heeft eind 2013 deelgenomen aan deze handelsmissie. Tijdens de reis van twee weken, zijn er meerdere gebieden in centraal Rusland bezocht en is het eerste contact gelegd met de huidige master franchisenemer. “Rusland is een waanzinnig land. Ondernemers krijgen  veel ruimte en iedereen is positief en ondernemend ingesteld. Ik betrap mijzelf er zelfs op, dat wij onze verwachtingen voor de Russische markt steeds verder naar boven bijstellen,” aldus Spruijt.

“Onze vriendelijke manier van incasseren is nieuw in Rusland. Het wordt zelfs controversieel genoemd. Maar de potentiele klanten waarmee wij reeds in onderhandeling zijn, zijn enthousiast. Daarnaast is er voor de huidige klanten van Straetus, die al op de Russische markt actief zijn, eindelijk een alternatief. Agressief incasseren heeft geen toekomst in
Rusland,” aldus de nieuwe master franchisenemer.

Mogelijkheden weten voor een eigen Straetus vestiging in Nederland? Bekijk hier de presentatie van de franchiseformule, of vraag direct geheel vrijblijvend informatie aan.