Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus gaat uitbreiden naar Harderwijk en Rotterdam

Straetus is een incassobureau dat met 30 vestigingen verspreidt zit door heel Nederland. De formule biedt verschillende diensten om te komen tot effectief debiteurenbeheer. Straetus gaat per 1 oktober uitbreiden in Harderwijk en Rotterdam.
Franchisenemer Harderwijk

Wouter Wortman gaat van start als franchisenemer bij Straetus in Harderwijk. ‘’Harderwijk voelt als thuis voor mij en zodoende kijk ik er erg naar uit om alle ondernemers in deze stad te laten kennismaken met de diensten van Straetus. Het voelt goed om weer deel uit te maken van de succesvolle Straetus formule’’, zegt Wouter Wortman.

Straetus Nederland directeur Crijn Janssen vult aan ‘’Wouter was eerder zeer succesvol eigenaar van een vestiging. Na de verkoop van de vestiging ging hij in een andere branche ondernemen. Toen de kans zich aandiende om actief te gaan ondernemen in het voor hem zeer bekende Harderwijk greep hij deze kans met beide handen aan.’’

Franchisenemer Rotterdam

André Mandjes is per 1 oktober 2020 de franchisenemer in Rotterdam. André heeft ruim 25 jaar ervaring in deze branche en een groot netwerk in Rotterdam en omstreken. André is gespecialiseerd in creditmanagement herstructureringen en advisering over effectief debiteurenbeheer.

Positie versterken

‘’Met deze twee nieuwe vestigingen versterken wij onze positie in Nederland. Dit past bij onze missie: een professionele, landelijke organisatie die de lokale markt goed kent. Alle vestigingen hebben korte lijnen met hun opdrachtgevers en debiteuren waardoor wij zeer klantvriendelijk te werk kunnen gaan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met dit zeer ervaren team veel gaan bijdragen aan onze missie’’, aldus Crijn Janssen.

[box]Wil jij ook franchisenemer worden bij Straetus? Klik dan hier.[/box]
×