Straetus Incasso breidt verder uit met vier vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

straetus incasso franchise

Franchiseformule Straetus Incasso heeft recentelijk vier nieuwe vestigingen geopend. Per 1 augustus jl. opende Ramon van Kasteele zijn vestiging in de Brabantse Wal in Steenbergen. Van Kasteele is via John van der Kaat, franchisenemer van de vestiging in Breda, in contact gekomen met de franchiseformule. “Na prettig contact met Straetus Nederland ben ik binnen een maand gestart met mijn eigen vestiging.”

Ferdie Perree opende in de regio Noord Limburg zijn vestiging in Venlo. Perree was al zelfstandig ondernemer en zocht een bepaalde zekerheid in de vorm van een franchiseformule. Ook Herman Eerdekens opende een nieuwe vestiging van Straetus Incasso, maar dan in België. Eerdekens heeft zijn vestiging geopend in Mechelen. “ Mijn verleden als onderhandelaar komt in deze nieuwe context goed van pas. Ik hanteer een ‘getting things done’ benadering en dit sluit goed aan bij de formule van Straetus.”

Op 1 september a.s. opent Yves de Reuver zijn nieuwe vestiging in Waalwijk. De Reuver heeft uitgebreide ervaring als accountmanager voor verschillende bedrijven en is nu klaar om zijn sporen te verdienen als franchisenemer voor Straetus.

Ook uw eigen vestiging openen? Klik hier voor meer informatie of klik hier om direct geheel vrijblijvend in contact te komen met de franchiseformule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.