Straetus Incasso opent in Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Streatus Incasso
De landelijke dekking van de franchise incasso-organisatie wordt hiermee versterkt per september.  Janet Boxmeer (42) gaat de nieuwe vestiging opzetten. Haar werkgebied -de provincie Groningen-, kent zij goed. “Ik heb er 21 jaar gewerkt in de makelaardij.” Boxmeer ziet veel raakvlakken tussen haar oude en haar nieuwe baan. “Veel persoonlijk contact met mensen, het opbouwen van een vertrouwensband en een commerciële instelling.”
 
Met de nieuwe vestiging in Groningen komt het totale aantal Straetus-vestigingen in Nederland op 21. Straetus richt zich met zijn dienstverlening vooral op middelgrote ondernemingen Zeker in deze economisch moeilijke tijden is het voor hen belangrijk dat klanten hun rekening op tijd betalen.

Boxmeer wil ervoor zorgen dat haar opdrachtgevers openstaande facturen betaald krijgen zonder dat crediteur en debiteur als kemphanen tegenover elkaar komen te staan. Want het is wel de bedoeling dat zij in de toekomst zaken met elkaar kunnen blijven doen. “Dit noemt men bij Straetus Incasso klantvriendelijk incasseren.”

dinsdag 28 augustus 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.